VARILEGS

/
/
VARILEGS
  • Ciorapi compresivi cu talie – grad de compresie 18-22 MmHg – VARILEGS V-6

   99.00 lei

   Ciorapii compresivi medicali cu talie VARILEGS sunt alegerea ideală pentru o protecție completă asupra întregului picior. Aceștia exercită o compresie graduală, mai ridicată la nivelul gambei și care slăbește odată cu ridicarea pe coapsă.

  • Ciorapi compresivi medicali 40 DEN, grad de compresie: 8-11 MmHg – VARILEGS V-9

   89.00 lei

   Fie că vă doriți să încercați pentru prima dată o pereche de ciorapi compresivi medicali, fie că aveți nevoie de o compresie de început, ciorapii VARILEGS cu compresie ușoară vor fi alături de dumneavoastră încă de la început. Ei sunt ideali pentru prevenție și pentru persoanele care au grijă de…

  • Ciorapi compresivi medicali anti-embolism cu vârf deschis – VARILEGS V-12

   65.00 lei

   Acest produs este recomandat PRE și POST operator pentru persoanele imobilizate la pat și/sau care suferă de afecțiuni venoase ale picioarelor. Din cauza imobilizării la pat după intervențiile chirurgicale există o probabilitate ridicată în apariția trombilor venoși (cheaguri de sânge), ținând cont că activitatea musculară și circulatorie este redusă.

  • Ciorapi compresivi medicali cu bandă de silicon – grad de compresie 18-22 MmHg – VARILEGS V-7A

   99.00 lei

   Ciorapii compresivi medicali cu bandă de silicon VARILEGS ajută la prevenirea și tratarea bolilor varicoase prin sprijinirea mecanică a procesului de circulație corectă a sângelui venos din membrele inferioare către inimă. În plus, ei împiedică hipertensiunea venoasă și îmbunătățesc microcirculația.

  • Ciorapi compresivi medicali cu bandă de silicon – grad de compresie II – 22-27 MmHg – VARILEGS V-14

   149.00 lei

   Ciorapii compresivi medicali cu bandă de silicon VARILEGS ajută la prevenirea și tratarea bolilor varicoase prin sprijinirea mecanică a procesului de circulație corectă a sângelui venos din membrele inferioare către inimă. Previn hipertensiunea venoasă și îmbunătățesc microcirculația.

  • Ciorapi compresivi medicali cu talie – grad de compresie II – 22-27 MmHg – VARILEGS V-15

   -10% 199.00 lei 179.90 lei Redus 10%

   Ciorapii compresivi medicali cu talie VARILEGS sunt alegerea ideală pentru o protecție completă asupra întregului picior. Aceștia exercită o compresie graduală, mai ridicată la nivelul gambei și care slăbește odată cu ridicarea pe coapsă.

  • Ciorapi compresivi medicali până la genunchi – grad de compresie II – 22-27 MmHg – VARILEGS V-13

   85.00 lei

   Ciorapii compresivi medicali până la genunchi VARILEGS ajută picioarele grele și obosite să își găsească echilibrul clipă de clipă. În cazul în care petreceți mult timp în picioare, aveți o circulație periferică precară sau călătoriți cu avionul, aceștia vă vor ajută de la prima purtare.

  • Ciorapi compresivi medicali pentru bărbați, grad de compresie 14-18 MmHg – VARILEGS V-10

   -13% 79.00 lei 69.00 lei Redus 13%

   Ciorapii compresivi medicali VARILEGS pentru bărbați oferă o compresie graduală de-a lungul gambei, fără să restricționeze mișcarea. Croiala a fost special creată pentru picioarele bărbaților, iar textura este una moale.

  • Ciorapi compresivi până la genunchi, 140 DEN, grad de compresie 18-22 MmHg – VARILEGS V-8

   -13% 79.00 lei 69.00 lei Redus 13%

   Ciorapii compresivi medicali până la genunchi VARILEGS ajută picioarele grele și obosite să își găsească echilibrul clipă de clipă. Atenție: nu îi confundați cu dresurile cosmetice care nu oferă nicio formă de compresie. Fie că petreceți mult timp în picioare, aveți o circulație periferică precară sau călătoriți cu avionul, ciorapii compresivi…

  Începeți să tastați și apăsați pe Enter ca să căutați

  Shopping Cart

  Niciun produs în coș.