Politica de livrare

/
Politica de livrare

Cine va livra produsele comandate

Livrarea produselor achiziționate de pe sanatate-smart.ro va fi făcută de angajați ai companiei de curierat Sameday Courier. Vânzătorul asigură livrarea bunurilor în sistem de curierat către cumpărător doar pe teritoriul României.

Care este costul transportului

Prețul privind transportul diferă în funcție de anumite aspecte și este după cum urmează:

  • gratuit – pentru comenzi care au valoarea de 200 lei sau o depășesc;
  • 11 lei – plata cu cardul pe sanatate-smart.ro, comandă mai mică de 200 lei, livrare cu serviciul Sameday EasyBox și colet sub 2 kg;
  • 14 lei – plata cu cardul pe sanatate-smart.ro, comandă mai mică de 200 lei, livrare acasă, prin serviciul Sameday 24H;
  • 14 lei – plata ramburs și livrare acasă prin serviciul Sameday 24H.

Precizări:

Nu se vor înregistra costuri pentru kilometri suplimentari (extra rețea).

În momentul în care este generat un AWB există opțiunea de a bifa serviciul deschidere colet – taxa este în valoare de 1 leu/deschiderea de colet.

Se poate asigura contracost coletul, iar taxa de asigurare reprezintă 1% din valoarea întregului pachet.
Exemplu: pentru un colet de 250 lei se va percepe o taxă de asigurare egală cu 1% din 250 lei.

Coletele nelivrate din cauza faptului că nu răspunde clientul la telefon/ușă sau nu este la adresă se vor întoarce la adresa menționată în Formularul de Retur după două încercări de livrare. În cazul în care destinatarul sună și solicită o a treia, a patra, a cincea încercare de livrare, el va achita încă o dată taxa de tur.

Atunci când se dorește o returnare de produs/produse, clientul va plăti atât taxa de ridicare de la terț, în valoare de 4 lei, cât și taxa de tur, în valoare de 21 lei (pentru primele 2 kg), iar dacă greutatea este mai mare, se mai adăugă 1,5 lei pentru fiecare kilogram în plus.

În situația în care pachetul este prea mare și nu poate fi depus într-unul dintre lockere, atunci se face redirecționare home delivery pentru care clientul va plăti de două ori costul transportului. În cazul de față, taxa de ramburs nu va mai fi 1% din valoarea coletului, ci va fi în valoare de 5 lei.

Dacă destinatarul solicită livrarea la o altă adresă decât cea menționată în formularul de comandă, atunci clientul va achita de două ori costul transportului.

Modalități de plată

Clientul va face plata atât pentru produsele cumpărate, cât și pentru livrarea acestora. El poate opta între a achita costul total fie online (tranzacție online/direct pe site), folosind un card bancar Visa sau MasterCard prin intermediul sistemului securizat oferit de procesatorul de plăți Netopia Payments, fie în sistem ramburs (plata la curier, numerar).

Perioada de livrare

Comenzile plasate în intervalul luni – joi vor ajunge la destinație între 24 și 48 de ore, oriunde pe teritoriul României, excepție fac sărbătorile legale; de exemplu: 1 ianuarie și 2 ianuarie – Anul Nou , 24 ianuarie – Ziua Unirii Principatelor Române, 1 mai – Ziua Muncii 1 iunie – Ziua Copilului, 30 noiembrie – Sfântul Andrei etc.
Mențiune: comenzile înregistrate în fiecare zi, după ora 14:00, vor fi preluate în a doua zi lucrătoare de curier.

Comenzile plasate de vineri (după ora 14:00) până duminică, inclusiv în perioada sărbătorilor legale (Crăciun sau Paște), se vor trimite la Sameday Courier marți sau miercuri sau în prima zi lucrătoare, urmând să ajungă la destinație în 24 de ore, respectiv 48.

În timpul sărbătorilor și campaniilor comerciale de tipul Black Friday, durata maximă de livrare a unei comenzi poate depăși 5 zile lucrătoare. Angajații de la Sameday Courier depun eforturi pentru ca dumneavoastră să primiți mai devreme pachetul și, totodată, să vă bucurați mai repede de ceea ce v-ați cumpărat.

Cum poate fi urmărită comanda

După ce coletul va fi plasat către curier, se va genera un cod de urmărire. Acest cod va fi primit de client și, astfel, va putea urmări starea comenzii sale. În cazul în care cumpărătorul și-a făcut cont pe sanatate-smart.ro, atunci el va putea verifica statusul coletului pe care îl așteaptă în secțiunea Comenzi.

Începeți să tastați și apăsați pe Enter ca să căutați

Shopping Cart

Niciun produs în coș.