Ciorapi Compresivi

/
/
/
Ciorapi Compresivi
  • Ciorapi compresivi 140 deni, 18-22 MmHg cu bandă de silicon (Negri) – VARILEGS V-7A Black

   99.00 lei

   Ciorapii compresivi cu bandă de silicon VARILEGS sunt ideali pentru evenimentele la care purtați ținute sexy și nu puteți opta pentru unii cu talie, dar vă doriți o protecție sporită pentru picioarele dumneavoastră. În plus, acest produs este recomandat PRE și POST operator pentru persoanele imobilizate la pat și/sau care…

  • Ciorapi compresivi cu talie – grad de compresie 18-22 MmHg – VARILEGS V-6

   99.00 lei

   Ciorapii compresivi medicali cu talie VARILEGS sunt alegerea ideală pentru o protecție completă asupra întregului picior. Aceștia exercită o compresie graduală, mai ridicată la nivelul gambei și care slăbește odată cu ridicarea pe coapsă.

  • Ciorapi compresivi cu talie 140 deni, 18-22 MmHg (Negri) – VARILEGS V-6 Black

   99.00 lei

   Confecționați din lycra și fără să aibă cusături, ciorapii compresivi cu talie VARILEGS ajută la circulaţia ideală de sânge şi limfă în venele de la nivelul picioarelor. Ei au fost făcuți cu ajutorul unor aparate care sunt controlate de un computer, astfel încât, presiunea, care este ridicată la nivelul gleznei,…

  • Ciorapi compresivi medicali 40 DEN, grad de compresie: 8-11 MmHg – VARILEGS V-9

   89.00 lei

   Fie că vă doriți să încercați pentru prima dată o pereche de ciorapi compresivi medicali, fie că aveți nevoie de o compresie de început, ciorapii VARILEGS cu compresie ușoară vor fi alături de dumneavoastră încă de la început. Ei sunt ideali pentru prevenție și pentru persoanele care au grijă de…

  • Ciorapi compresivi medicali anti-embolism cu vârf deschis – VARILEGS V-12

   65.00 lei

   Acest produs este recomandat PRE și POST operator pentru persoanele imobilizate la pat și/sau care suferă de afecțiuni venoase ale picioarelor. Din cauza imobilizării la pat după intervențiile chirurgicale există o probabilitate ridicată în apariția trombilor venoși (cheaguri de sânge), ținând cont că activitatea musculară și circulatorie este redusă.

  • Ciorapi compresivi medicali cu bandă de silicon – grad de compresie 18-22 MmHg – VARILEGS V-7A

   99.00 lei

   Ciorapii compresivi medicali cu bandă de silicon VARILEGS ajută la prevenirea și tratarea bolilor varicoase prin sprijinirea mecanică a procesului de circulație corectă a sângelui venos din membrele inferioare către inimă. În plus, ei împiedică hipertensiunea venoasă și îmbunătățesc microcirculația.

  • Ciorapi compresivi medicali cu bandă de silicon – grad de compresie II – 22-27 MmHg – VARILEGS V-14

   149.00 lei

   Ciorapii compresivi medicali cu bandă de silicon VARILEGS ajută la prevenirea și tratarea bolilor varicoase prin sprijinirea mecanică a procesului de circulație corectă a sângelui venos din membrele inferioare către inimă. Previn hipertensiunea venoasă și îmbunătățesc microcirculația.

  • Ciorapi compresivi medicali cu talie – grad de compresie II – 22-27 MmHg – VARILEGS V-15

   -10% 199.00 lei 179.90 lei Redus 10%

   Ciorapii compresivi medicali cu talie VARILEGS sunt alegerea ideală pentru o protecție completă asupra întregului picior. Aceștia exercită o compresie graduală, mai ridicată la nivelul gambei și care slăbește odată cu ridicarea pe coapsă.

  • Ciorapi compresivi medicali până la genunchi – grad de compresie II – 22-27 MmHg – VARILEGS V-13

   85.00 lei

   Ciorapii compresivi medicali până la genunchi VARILEGS ajută picioarele grele și obosite să își găsească echilibrul clipă de clipă. În cazul în care petreceți mult timp în picioare, aveți o circulație periferică precară sau călătoriți cu avionul, aceștia vă vor ajută de la prima purtare.

  • Ciorapi compresivi medicali pentru bărbați, grad de compresie 14-18 MmHg – VARILEGS V-10

   -13% 79.00 lei 69.00 lei Redus 13%

   Ciorapii compresivi medicali VARILEGS pentru bărbați oferă o compresie graduală de-a lungul gambei, fără să restricționeze mișcarea. Croiala a fost special creată pentru picioarele bărbaților, iar textura este una moale.

  • Ciorapi compresivi până la genunchi 140 deni, 18-22 MmHg (Negri) – VARILEGS V-8 Black

   -13% 79.00 lei 69.00 lei Redus 13%

   Ciorapii compresivi până la genunchi VARILEGS sunt recomandați persoanelor care încearcă pentru prima dată un astfel de produs, destinat sănătății picioarelor. Indiferent dacă aveți o circulație periferică precară, stați prea mult în picioare sau călătoriți cu avionul, ei vă vor ajuta încă de la prima purtare.

  • Ciorapi compresivi până la genunchi, 140 DEN, grad de compresie 18-22 MmHg – VARILEGS V-8

   -13% 79.00 lei 69.00 lei Redus 13%

   Ciorapii compresivi medicali până la genunchi VARILEGS ajută picioarele grele și obosite să își găsească echilibrul clipă de clipă. Atenție: nu îi confundați cu dresurile cosmetice care nu oferă nicio formă de compresie. Fie că petreceți mult timp în picioare, aveți o circulație periferică precară sau călătoriți cu avionul, ciorapii compresivi…

  Începeți să tastați și apăsați pe Enter ca să căutați

  Shopping Cart

  Niciun produs în coș.