Adevăruri știute de puțini oameni despre articolele de slăbit din neopren

adevaruri stiute de putini oameni despre articolele de slabit din neopren sanatate smart sursa foto shutterstock width 1170

Pantalonii din neopren reprezintă, alături de lenjeria modelatoare și cunoscutele centuri din neopren, un articol de neînlocuit în dressingul doamnelor, domnișoarelor, dar și în cel al domnilor. Unii dintre cei care îi folosesc știu adevărul complet despre ei, alții, nu. Dacă vă încadrați în a doua categorie, puteți descoperi detalii prețioase despre ei în rândurile de mai jos.

Unul dintre principalele beneficii ale pantalonilor din neopren este reprezentat de producerea așa-numitului efect de saună care ajută la reducerea din centimetri şi modelează unele părţi ale corpului. Pe scurt: grăsimea de pe coapse, fese, talie, abdomen este „topită” chiar dacă pur și simplu alegeți să îi purtați în timp ce stați acasă. Și, desigur, au o eficiență mai mare în momentele în care faceți sport atât în aer liber, cât și în spații închise.

Cum funcționează pantalonii din neopren

Conform unor antrenori de fitness și spinning, pe lângă efectele termice și mecanice asupra ţesutului adipos, purtarea unei perechi de pantaloni din neopren contribuie și la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine. Iar asta nu este tot! În același timp este accelerată eliminarea toxinelor.

Pantalonii termici din neopren – OrthoMed au o grosime de 2 mm și sunt confecționați cu ajutorul unui aparat de ultimă generație. Structura microporoasă a neoprenului de înaltă calitate asigură un efect de saună. Acest lucru înseamnă că, în timpul purtării lor, pielea se încălzește și este grăbită eliminarea retenției de lichide si a toxinelor din organism. Foarte important de menționat este că aceștia permit circulația aerului și evaporarea excesului de transpirație. Stratul termic ajută la reglarea fluxului sangvin, motiv pentru care nu veți simți niciun disconfort în timp ce transpirați și modelați zonele cu probleme.

Când pot fi purtați pantalonii din neopren

Fie că aveți o zi liberă și trebuie să faceți diferite activități prin casă, fie că vă relaxați în fața televizorului, lucrați la calculator de acasă, vă plimbați printr-un parc sau alergați, pantalonii din neopren lucrează în locul dumneavoastră la pierderea în greutate și la îndepărtarea celulitei.

Ei pot fi purtați pe sub haine sau ca accesoriu sportiv. În plus, pantalonii de slăbit duc la creșterea eficienței antrenamentelor până la de patru ori. Potrivit producătorilor, aceștia îți vor da și o stare de bine datorită efectului de remodelare corporală.

Sursa foto: shutterstock.com

Share this post

There are no comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începeți să tastați și apăsați pe Enter ca să căutați

Shopping Cart

Niciun produs în coș.